کاملترین راهنمای خرید پاور بانک
کاملترین راهنمای خرید پاور بانک؛ هرآنچه که نیاز است از پاور بانکها بدانید.
زندگی بسیاری از ما بدون وجود گجتهای الکترونیکیمان بسیار سخت میشود. شاید هم کسبوکاری دارید که با کمک گوشی همراه خود آن را اداره میکنید. شاید عکاسی هستید که زیاد در محیط بیرون عکسبرداری میکنید و هزاران دلیل دیگر که داشتن یک پاور بانک را تبدیل به امری لازم و حیاتی میکنند.از این رو تصمیم گرفتیم کاملا ترین راهنمای خرید پاور بانک را براتون آماده کنیم تا بتونید یک خرید به صرفه داشته باشید.
در طی سالهای گذشته، شاهد تنوع وسیعی در زمینههای مختلف از پاور بانکها بودهایم. شما در حال حاضر میتوانید هر پاور بانکی با هر سایز، ظرفیت، شکل و حتی قیمت پیدا کنید. همین موضوع باعث میشود به راهنمای خرید پاور بانک کاملی احتیاج داشته باشید. در غیر این صورت ممکن است در رویارویی با اصطلاحات و امکانات پاور بانکها کلافه شوید.
به شما اطمینان میدهیم که پس از مطالعه این مقاله به سطح خوبی از شناخت پاور بانکها و نحوه کار آنها میرسید و میتوانید با ذهنی بازتر خرید خود را نهایی کنید. با دیجی جانبی در جامعترین راهنمای خرید پاور بانک همراه باشید.

پاور بانک چیست؟
در ابتدا مقاله راهنمای خرید پاور بانک باید اشاره کنیم که پاور بانکها درواقع باتریهای قابل حملی هستند که شما را تا مدتی از شارژر دیواری بینیاز میکنند. شما با استفاده از پاور بانک میتوانید دستگاههای الکترونیکی خود اعم از گوشی، تبلت، هندزفری، ساعت هوشمند، دوربین، کنسولهای بازی یا حتی لپتاپ را شارژ کنید.
پاور بانکها انواع و اقسام مختلفی دارند؛ از اندازههای ظریف و تو جیبی با ظرفیتهای کم گرفته تا پاور بانکهای بزرگ که توانایی شارژ کردن لپتاپ را دارند. با گذشت زمان اندازه پاور بانکها جمعوجورتر میشود؛ به صورتی که در سالهای اخیر شاهد تولید پاور بانکهایی با ظرفیت بالا اما اندازه بسیار کوچک بودهایم.
روز به روز تکنولوژیهای مورداستفاده پاور بانکها پیشرفت میکنند و موارد جدیدی به آنها افزوده میشود. این تکنولوژیها هم به امنیت پاور بانک و اطمینان از اینکه به لوازم الکتریکی شما آسیب نمیزنند کمک میکند و هم به افزایش امکانات جدید.
از جمله تکنولوژیهایی که در اکثر پاور بانکها استفاده شدهاند میتوان به تکنولوژیهای شارژ سریع همچون کوالکام یا PowerIQ، تکنولوژی شارژ بیسیم و تکنولوژی شارژ گذرا اشاره کرد. اگر این اصطلاحات به گوش شما ناآشنا هستند، هیچ نگران نباشید. قرار است در این مقاله به همه جوانب پاور بانکها بپردازیم و راهنمای خرید پاور بانک جامعی داشته باشیم.

پاور بانک چگونه کار میکند؟
لازم است در راهنمای خرید پاور بانک بگوییم پاور بانکها در جثه کوچک خود، مدارهای بسیار پیچیدهای را جایدادهاند تا بتوانند امکانات خوبی ارائه دهند. اما اگر قرار باشد به زبان ساده نحوه کارکرد پاور بانک را توضیح دهیم، باید بگوییم پاور بانکها همچون دیگر باتریهای قابل شارژ، تا نهایت ظرفیت خود انرژی ذخیره میکنند؛ سپس هنگامی که به دستگاه دیگری که نیاز به شارژ شدن دارد، متصل میشوند، انرژی ذخیره شده را آزاد یا به روایتی منتقل میکنند.
همانطور که پیش از این گفتیم پاور بانکها علاوه بر شارژ شدن و شارژ کردن از تکنولوژیهای دیگری هم استفاده میکنند. مثلاً مدارهای محافظ overcharge یا over-discharge یا تکنولوژیهای شارژ سریع و هوشمند از جمله این امکانات است که پیچیده بودن آنها در دامنه توضیح این راهنمای خرید پاور بانک نمیگنجد.
انواع پاور بانک کداماند؟
هر روز که میگذرد مدل جدیدی از پاور بانکها به بازار معرفی میشود. معمولترین نوع آن پاور بانکهایی هستند که برای شارژ گجتهای الکترونیکی همچون گوشی، ساعت و هدفون به کار میروند. پاور بانکهایی هم وجود دارند که مخصوص شارژ درونها (Drone) و مینی فریزرها هستند.
برخی از پاور بانکها هم بهقدری کوچک هستند که بهعنوان جاکلیدی استفاده میشوند. نوع دیگر پاور بانکها که روز به روز محبوبتر میشوند، پاور بانکهای بیسیم هستند. در این نوع کافی است گوشی یا گجت خود را در صورتی که شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند، روی پاور بانک مذکور قرار دهید.
در راهنمای خرید پاور بانک باید متذکر شویم پاور بانکهای دیگری هم وجود دارند که علاوه بر رسالت اصلی خود یعنی شارژ کردن لوازم، کاربرد دیگری هم دارند. برای مثال میتوان پاور بانکهایی را پیدا کرد که چراغقوه، اسپیکر و دستگاه بخار هم هستند. در نهایت پاور بانکهایی داریم که با استفاده از نور خروشید شارژ میشوند و میتوانند برای کمپینگ گزینه بینظیری باشند.
پاور بانک چه کاربردهایی دارد؟
پاور بانکها میتوانند از کاربرد روزمره گرفته تا کاربردهای تخصصیتر مورداستفاده قرار بگیرند. در این بخش از راهنمای خرید پاور بانک میخواهیم مروری روی کاربردهای مختلف پاور بانک داشته باشیم.
پاور بانک برای گیمرها
امروزه بازیهای اندرویدی و آی او اس طرفداران بسیاری پیدا کردهاند و از افراد کوچک تا بزرگسال میبینیم که همگی درگیر این دسته از بازیها بهخصوص بازیهای آنلاین هستند. بازیهای آنلاین از حالت عادی شارژ بیشتری مصرف میکنند و تصور کنید بازی سنگینی همچون کال آف دیوتی میتواند خیلی زود شارژ باتری گوشی شما را تمام کند. در این صورت یک پاور بانک برای این افراد که دائماً نمیتوانند کنار پریز برق بنشینند، ضروری است.
پاور بانک در مسافرت
امروزه لوازم الکترونیکی عضو جدانشدنی زندگی ما شدهاند. جدا از گوشی که همراه همیشگی ماست، برای یک سفر ساده ممکن است بخواهید ساعت هوشمند، اسپیکر، هندزفری، دوربین یا هر لوازم الکترونیکی دیگر را با خود ببرید. بدیهی است که شما دائماً دسترسی به پریز نخواهید داشت و در چنین حالتی یک پاور بانک میتواند همراهی فوقالعاده باشد. اگر بارتان سنگین است، یک پاور بانک تو جیبی هم کار شما را راه میندازد.
پاور بانک چه کاربردهایی دارد؟
جدا از اینکه پاور بانکها میتوانند زندگی روزمره ما را راحتتر کنند، همراه خوبی در محیط کار هم، هستند. بسته به شغلی که دارید این کاربرد میتواند دامنه گستردهای داشته باشد.
پاور بانک برای گردش، کمپینگ و طبیعتگردی
اگر اهل طبیعتگردی باشید تا الان اهمیت حضور پاور بانک را درک کردهاید. روشن است در فضای باز و طبیعت پریز برقی پیدا نمیشود که بخواهید از شارژر خود استفاده کنید. با استفاده از پاور بانک بدون نگرانی راجع به شارژ باتری گوشی خود، با لذت از گردش خود بپردازید.
چگونه بهترین پاور بانک را انتخاب کنم؟
در این بخش از راهنمای خرید پاور بانک خلاصهای از نکاتی که باید هنگام خرید پاور بانک به آنها توجه داشته باشید بیان میکنیم. اگر همچنان سوالی برایتان باقی بود کل مقاله را بادقت مطالعه کنید و بهاحتمال زیاد سوالتان برطرف خواهد شد.

پاور بانک با ظرفیت مناسب کاربرد خود را انتخاب کنید
باید پیش از خرید پاور بانک به این فکر کنید که این محصول را برای چه کاری میخواهید؟ اگر تنها برای شارژ گوشی همراه خود و یا لوازم کوچک الکترونیکی همچون هندزفری میخواهید، در ادامه نحوه محاسبه حداقل ظرفیت مناسب برای گوشیتان را آموزش دادهایم. اما اگر پاور بانک را برای لوازم بزرگتر همچون لپتاپ میخواهید یا اینکه چندین گوشی و تبلت دارید که نیاز است یکباره شارژ شوند، باید سراغ پاور بانکهای ظرفیت بالا بروید.
پاور بانک با چه ظرفیتی بخرم؟ محاسبه ظرفیت مناسب گوشی شما
نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که تقریباً همه پاور بانکها ظرفیتی کمتر از چیزی که درج شده دارند. برای مثال یک پاور بانک 10 هزار آمپری شاید نهایتاً 7 هزار آمپر ظرفیت واقعی داشته باشد. از این رو اگر باتری گوشی شما 5 هزار میلیآمپر ظرفیت داشته باشد، پاور بانک 5 هزار میلیآمپری برای آن مناسب نخواهد بود.
در این بخش از راهنمای خرید پاور بانک یاید بدانید، برای اینکه حداقل ظرفیت مناسب پاور بانک برای گوشی خود را به دست آورید، لازم است ظرفیت باتری گوشی خود را در 1.5 ضرب کنید. مثلاً اگر باتری گوشی شما 5 هزار میلیآمپر ظرفیت دارد، این عدد را در 1.5 ضرب کنید. عدد بهدستآمده 7.5 است که یعنی حداقل ظرفیتی که پاور بانک شما باید داشته باشد، 7.5 هزار میلیآمپر است.
به تعداد درگاههای پاور بانک دقت کنید.
همانطور که پیش از این بیان کردیم، باید کاربرد مورد انتظار خود از پاور بانک را مشخص کنید. اگر تعداد گجتهای شما زیاد است، سعی کنید پاور بانکی تهیه کنید که بیش از دو درگاه داشته باشد. علاوه بر این اگر اتفاقی برای یکی از درگاهها بیفتد شما میتوانید از درگاههای دیگر استفاده نمایید.
به کیفیت ساخت پاور بانک توجه کنید
کیفیت ساخت بالای پاور بانک باعث جلوگیری از آسیب به باتری گجتهای شما، افزایش دمای بیش از حد، عبور جریان زیاد و مشکلاتی از این قبیل میشود. پاور بانکهای ارزان و بینامونشان ممکن است به گجتهای شما آسیب بزنند و علاوه بر خطراتی همچون انفجار را به دنبال داشته باشند.
به جریان خروجی از پاور بانک دقت کنید
خروجی همه پاور بانکها یکسان نیست. در صورتی که گوشی شما از شارژ سریع پشتیبانی میکند، باید اطمینان حاصل کنید که پاور بانکتان هم این ویژگی را در خود گنجانده است وگرنه شارژ شدن گوشی شما زمان زیادی میطلبد.
چقدر طول میکشد تا پاور بانک کامل شارژ شود؟
این سوال به ظرفیت پاور بانک شما بستگی دارد. بدیهی است هرچقدر ظرفیت پاور بانک بالاتر باشد، مدتزمان بیشتری طول میکشد تا پاور بانک شارژ شود. البته این مورد را به خاطر داشته باشید که امروزه بسیاری از پاور بانکهای ظرفیت بالا هم در مدتزمان بسیار کمی شارژ میشوند و همین مورد میتواند دلیلی برای تفاوت قیمت محصولات مختلف باشد.
به طور معمول یک پاور بانک 10 هزار میلیآمپری در حدود 4 تا 6 ساعت شارژ میشود. با همین ظرفیت میتوانید پاور بانکهایی پیدا کنید که زیر یک ساعت شارژ میشوند؛ اما قیمت بالایی خواهند داشت.
پاور بانک چند بار میتواند یک دستگاه را شارژ کند؟
ظرفیت باتری گوشی و پاور بانک با میلیآمپر سنجیده میشود. حال تعداد دفعاتی که پاور بانک میتواند یک دستگاه را شارژ کند به همین دو مورد بستگی دارد. برای به دست آوردن تعداد دفعات حدودی شارژ کردن، میتوانید ظرفیت پاور بانک را تقسیم بر ظرفیت باتری گوشی خود کنید.
بهعنوان مثال شما یک پاور بانک 20 هزار میلیآمپری دارید و گوشی شما آیفون 12 است که باتری آن 2815 میلیآمپر ظرفیت دارد. حال اگر ظرفیت پاور بانک که 20000 است را بر ظرفیت باتری گوشی خود یعنی 2815 تقسیم کنید به طور حدودی به عدد 7 میرسید. یعنی پاور بانک مذکور میتواند حدوداً 7 بار گوشی شما را شارژ کند.
فرق پاور بانک و شارژر همراه چیست؟
اگر جایی محصولی تحت عنوان Portable Charger یا شارژر همراه دیدید، بدانید که منظور همان پاور بانک است. در واقع پاور بانک و شارژر همراه هر دو یک چیز هستند. علاوه بر این دو مورد ممکن است نام باتری اکسترنال هم به گوشتان بخورد که باز هم معنی پاور بانک میدهد. در واقع هر چیزی که دارای باتری است و برای شارژ کردن دستگاهها توسط آن نیازی به سوکت دیواری ندارید، یک پاور بانک است.
قابلیت Pass-through Charging یا شارژ گذرا در پاور بانک به چه معناست؟
اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم، شارژ گذرا تکنولوژی است که به پاور بانک اجازه میدهد هنگامی که به شارژر متصل است، دستگاه دیگری از آن شارژ شود. همه پاور بانکها از این ویژگی برخوردار نیستند؛ اما با این وجود یکی از ویژگیهای محبوب به شمار میرود. توجه داشته باشید اگر پاور بانک شما دارای تکنولوژی شارژ گذرا نباشد، ولی شما دستگاه خود را به پاور بانک در حال شارژ متصل کنید، امکان آسیب دیدن پاور بانکتان وجود دارد.
مورد دیگری که راجع به این قابلیت وجود دارد این است که حتی اگر پاور بانک شما دارای شارژ گذرا باشد، باز هم امکان کم شدن عمر باتری آن وجود دارد. البته این مورد در پاور بانکهای برندهای بزرگ و حرفهای زیاد دیده نمیشود.
فناوری شارژ سریع QC یا Quick Charge در پاور بانک چیست؟
همپا با فناوریهای شارژ سریع در گوشیهای موبایل، پاور بانکها هم مجهز به این ویژگی شدند. کمپانیهای بسیاری این فناوری را به طور اختصاصی طراحی و منتشر کردهاند؛ اما معروفترین آنها که به طور عمده در پاور بانکها دیده میشود برای کمپانی کوالکام است. از دلایل محبوبیت Qualcomm Quick Charge میتوان به سازگاری آن با تقریباً همه گوشیهای هوشمند و همچنین ساپورت انواع مختلف درگاهها اشاره کرد.
فناوری QC ورژنهای مختلفی دارد که پراستفادهترین ورژنهای آن QC 2.0 و QC 3.0 به شمار میروند. نسخه 4.0 و 4+ آن تا 27 وات را جوابگو هستند؛ اما این میزان برای بیشتر گوشیهای هوشمند بیاستفاده است؛ چرا که گوشیهای هوشمند کمتر از 18 وات برای شارژ احتیاج دارند.
فناوری شارژ بیسیم و Qi در پاور بانک چیست؟
در رابطه با گوشیهای هوشمند نیز تقریبا تمام گوشیهای جدید مجهز به این فناوری هستند. اگر گوشی شما قدیمی است و از این استاندارد پشتیبانی نمیکند، شارژر مجهز به Qi استفاده چندانی برای شما نخواهد داشت.
فناوری Qi که بهصورت «چی» تلفظ میشود، درواقع استاندارد شارژ بیسیم است که در شارژرها و گوشیها به کار میرود. این استاندارد توسط کنسرسیوم انرژی بیسیم یا WPC توسعه یافته است و بسیاری از شرکتهای بزرگ همچون سامسونگ، اپل، گوگل و دیگر شرکتهای بزرگ از آن استفاده میکنند.
اگر پاور بانکی دارای این استاندارد باشد روی جعبه یا خود محصول، لوگوی Qi دیده میشود. اگر این لوگو را روی جعبه یا پاور بانک نمیبینید، میتوانید از پایگاه داده سایت اصلی WPC به آدرس www.wirelesspowerconsortium.com استفاده کنید و بررسی کنید آیا پاور بانک یا شارژر شما این استاندارد را دارد یا خیر.
فناوری شارژ سریع PD یا Power Delivery در پاور بانک چیست؟
توجه داشته باشید اگر قصد خرید پاور بانک مجهز به پاور دلیوری دارید، باید گوشی یا دستگاه شما دارای درگاه یو اس بی Type-C باشد در غیر این صورت مجبور به خرید مبدل خواهید شد. پاور دلیوری تا 100 وات امکان انتقال انرژی دارد؛ اما همانطور که در بخش پیشین گفتیم، گوشیهای همراه فقط به 18 وات برای شارژ شدن نیاز دارند.
این فناوری عملکردی شبیه به شارژ سریع کوالکام دارد. درواقع فناوری پاور دلیوری با اتصال یو اس بی قدرت بالاتری نسبت به شارژ عادی انتقال میدهد. به خاطر اینکه پاور دلیوری قدرت بسیار بالاتری از آنچه که گوشیهای همراه نیاز دارند ارائه میدهد، بیشتر برای شارژ دستگاههای بزرگتر همچون لپتاپ یا لوازم خانگی به کار میرود.
فناوری شارژ بیسیم و Qi در پاور بانک چیست؟
در رابطه با گوشیهای هوشمند نیز تقریبا تمام گوشیهای جدید مجهز به این فناوری هستند. اگر گوشی شما قدیمی است و از این استاندارد پشتیبانی نمیکند، شارژر مجهز به Qi استفاده چندانی برای شما نخواهد داشت.
فناوری Qi که بهصورت «چی» تلفظ میشود، درواقع استاندارد شارژ بیسیم است که در شارژرها و گوشیها به کار میرود. این استاندارد توسط کنسرسیوم انرژی بیسیم یا WPC توسعه یافته است و بسیاری از شرکتهای بزرگ همچون سامسونگ، اپل، گوگل و دیگر شرکتهای بزرگ از آن استفاده میکنند.
اگر پاور بانکی دارای این استاندارد باشد روی جعبه یا خود محصول، لوگوی Qi دیده میشود. اگر این لوگو را روی جعبه یا پاور بانک نمیبینید، میتوانید از پایگاه داده سایت اصلی WPC به آدرس www.wirelesspowerconsortium.com استفاده کنید و بررسی کنید آیا پاور بانک یا شارژر شما این استاندارد را دارد یا خیر.
آیا پاور بانکها به گوشی آسیب میزنند؟
از دیگر مواردی که باید راهنمای خرید پاور بانک به آن اشاره میکردیم، امکان اینکه پاور بانک به گوشی شما آسیب بزند، بسیار پایین است و در صورت خریداری از برندهای معتبر این احتمال تقریبا به صفر میرسد. تاکید میکنیم از خریدن پاور بانکهای بینامونشان خودداری کنید. مورد دیگری که باید به آن توجه کنید، استفاده از کابل باکیفیت است. پاور بانک و کابل بیکیفیت میتوانند به باتری گوشی شما آسیب بزنند و عمر آن را کم کنند.
نکاتی برای جلوگیری از آسیب دیدن باتری گوشی هنگام شارژ
- گوشی خود را قبل از اینکه 100 درصد شارژ شود از پاور بانک جدا کنید. درصد شارژ بین 80 تا 100 مناسب است.
- اجازه ندهید باتری گوشی به طور کامل خالی شود و به 0 درصد برسد. بهتر است هنگامی که به 20 درصد رسید گوشی خود را به شارژ بزنید.
- ولتاژ موردنیاز گوشی خود و همچنین ولتاژ خروجی پاور بانکتان را چک کنید و از تطابق آنها اطمینان حاصل فرمایید.
اگر مشکلی در پاور بانک میبینید از آن برای شارژ گوشی استفاده نکنید چرا که میتواند به باتری گوشی آسیب جدی برساند. مشکلات مذکور شامل هرگونه خمشدگی، دیدن دود یا جرقه و باد کردن بدنه است.
پاور بانکها برای جلوگیری از آسیب زدن به گوشی از چه تکنولوژیهایی استفاده میکنند؟
از دیگر مواردی که در راهنمای خرید پاور بانک باید توجه کتیم بسیاری از پاور بانکها از تکنولوژیهای محافظتی جهت جلوگیری از آسیب به پاور بانک و گوشی برخوردار هستند. دلیل اصلی که تاکید میشود پاور بانکهایی از برندهای معتبر تهیه کنید، همین موضوع است. در صورتی که پاور بانکی فاقد این تکنولوژیها و سیستمهای محافظتی باشد، میتواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد.
در ادامه راهنمای خرید پاور بانک چند تا از سیستمهای محافظتی را برای شما معرفی میکنیم تا هنگام خرید از آنها شناخت خوبی داشته باشید. دقت داشته باشید سیستمهای محافظتی نامبرده در این راهنمای خرید پاور بانک تنها بخشی از تکنولوژیهای مورداستفاده در پاور بانکها هستند.
مدار محافظ جلوگیری از شارژ بیش از ظرفیت – Overcharge Protection
این ویژگی تقریبا در همه پاور بانکها دیده میشود و از اهمیت بالایی برخوردار است. اور شارژینگ یعنی اینکه یک باتری را بیش از ظرفیت آن شارژ کنید. این موضوع اگر کنترل نشود میتواند به انفاجار پاور بانک ختم شود.
سیستم محافظتی اور شارژ از شارژ شدن بیش از ظرفیت باتری پاور بانک جلوگیری میکند. به این صورت که شما اگر پاور بانک خود را شبانگاه به شارژ بزنید، دیگر نیازی نیست نگران بیش از حد شارژ شدن آن باشید چرا که این سیستم حفاظتی جلوی این مشکل را میگیرد.
با کمک این ویژگی در پاور بانکها، هنگامی که ولتاژ پاور بانک به حداقل میزان ممکن خود میرسد، محافظ مذکور مدار را خاموش میکند. از این رو از خالی شدن بیش از حد باتری پاور بانک جلوگیری میشود.

پاور بانک قابل تعمیر است؟
لازم است که در راهنمای خرید پاور بانک اشاره کنیم که آیا پاوربانک قابل تعمیر هست یا خیر ،بله. خود شما اگر دانش ابتدایی در تعمیر لوازم الکترونیکی داشته باشید ممکن است بتوانید مشکل پاور بانک را رفع کنید؛ اما به هیچ عنوان این کار پیشنهاد نمیشود. در صورتی که پاور بانک شما به مشکل برخورده و جزو دستههای زیر نیستید، حتماً آن را نزد متخصص ببرید:
- اگر پاور بانک خود را مدت زیادی است استفاده میکنید.
- اگر هزینه تعمیر خیلی بالاست.
- اگر قصد خرید پاور بانک با ظرفیت بالاتر دارید.
در صورتی که جزو سه دسته بالا هستید، پیشنهاد میشود بهجای تعمیر پاور بانک خود، پاور بانک جدیدی تهیه کنید.
بهترین برندهای پاور بانک کداماند؟
و در آخر لازم است در راهنمای خرید پاور بانک چند برند محبوب و معروف را معرفی کنیم. بهترین برندهای پاور بانک در بازار ایران شامل انکر (Anker)، راوپاور (Ravpower)، پرودو (Porodo)، مکدودو (Mcdodo) و بیسوس (Baseus) میشوند. البته قابل ذکر است که پاور بانکهای شیائومی و انرجایزر هم از کیفیت خوب و قابل قبولی برخوردارند. انکر نهتنها در بازار ایران، بلکه در جهان جزو بهترین و تخصصیترین برندهای پاور بانک محسوب میشود.
جمعبندی راهنمای خرید پاور بانک
در آخرین بخش مقاله راهنمای خرید پاور بانک به این تکته توجه داشته باشید که با گسترش استفاده از گجتهای الکترونیکی، پاور بانکها به محصولی مهم و کاربردی تبدیل شدهاند. این محصولات همچون منبع انرژی لوازم الکترونیکی هستند که ما میتوانیم آنها را بهراحتی حمل کنیم.
ما تلاش داشتهایم در نکات لازم که برای خرید یک پاور بانک را در قالب راهنمای خرید پاور بانک گردآوری کنیم. اگر تجربه استفاده خوبی از پاور بانک خود داشتهاید، خوشحال میشویم آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. ممنونیم که تا انتهای متن همراه دیجی جانبی بودید.