» علم و فناوری » زندگی هوشمند » همه چیز درباره اندروید باکس
اندروید باکس
زندگی هوشمند - علم و فناوری

همه چیز درباره اندروید باکس

دی 11, 1401 0044

زمانی که تلویزیون های هوشمند وارد بازار لوازم خانگی شدند، واکنش های بسیار مثبتی به سمت آنها روانه شد. استقبال فوق العاده مردم باعث شد تا چند سال بعد محصولی تحت عنوان اندروید باکس، اسمارت باکس یا تی وی باکس عرضه شود. اندروید باکس وسیله ای جانبی برای وصل کردن تلویزیون های معمولی (غیر هوشمند) به اینترنت و تبدیل آن به یک تلویزیون هوشمند است. اما واقعاً این دستگاه می تواند یک جایگزین خوب برای تلویزیون های هوشمند باشد؟ آیا دیگر با این محصول نیاز به خرید تلویزیون هوشمند نیست؟

همه چیز درباره اندروید باکس

قیمت تلویزیون های هوشمند بیشتر از تلویزیون های معمولی است. به علاوه اگر کسی تلویزیون خوب و سالمی داشته باشد و فقط بخواهد از قابلیت تماشای آنلاین فیلم یا بازی کردن و جستجوی وب لذت ببرد، باید هزینه ی زیادی برای تعویض تلویزیون خود پرداخت کند. تی وی باکس با هدف جلوگیری از این اتفاقات و کاهش هزینه ها پا به عرصه رقابت با تلویزیون های اسمارت گذاشته است. در این مقاله همه چیز درباره اندروید باکس گفته شده و تمامی کاربرد ها و ویژگی های آن را توضیح می دهیم.
خرید اندروید باکس

کاربرد های اندروید باکس

اسمارت باکس تلویزیون عادی شما را به یک تلویزیون هوشمند با سیستم عامل اندروید تبدیل می کند. تقریباً هر کاری را که در تلویزیون اسمارت قابل انجام باشد، با این دستگاه هم امکان پذیر است. با خرید اندروید باکس، دیگر به جای تماشای فیلم یا وب گردی با گوشی 6 اینچی، در صفحه نمایش تلویزیون این کار ها را انجام می دهید. برخی از کاربرد های اندروید باکس شامل موارد زیر می شود:

  1. پخش آنلاین فیلم و سریال
  2. وبگردی و خرید اینترنتی
  3. امکان تماشای شبکه های تلویزیونی
  4. نصب بازی های ویدئویی
  5. پخش موسیقی
  6. دسترسی به شبکه های اجتماعی

سخت افزار مناسب برای یک تی وی باکس خوب

مانند بقیه کالا های دیجیتال، اندروید باکس هم از قطعات کوچک الکترونیکی ساخته شده است. قطعات اصلی که روی یک دستگاه تی وی باکس سوار می شود شامل پردازنده، حافظه و درگاه های اتصال است. سخت افزار استفاده شده در این دستگاه ها معمولاً هم رده با گوشی های میان رده و پایین رده بازار هستند. همانطور که برای انتخاب گوشی باید فاکتور هایی داشته باشیم، برای خرید تی وی باکس هم به این شکل است. حتماً قطعات اصلی باید مشخصات قابل توجهی داشته باشند تا بتوانند نظر شما را جلب کنند.

مشخصات اندروید باکس

حافظه داخلی

اگر طرفدار بازی های ویدیویی نیستید، حافظه داخلی این دستگاه خیلی برایتان با اهمیت نخواهد بود. این حافظه برای ذخیره سازی اطلاعات به کار می رود و فایل نصب بازی ها هم روی آن قرار می گیرد. در ضمن اگر می خواهید فایلی را همیشه بر روی تلویزیونتان در دسترس داشته باشید، می توانید آن را بر روی حافظه دستگاه بریزید.

امکان اتصال حافظه های جانبی بر روی اندروید باکس وجود داشته و می توان فایل ها را بر روی آن قرار داد. فایل های مختلف از جمله فایل نصب بازی ها، قابل انتقال به کارت های حافظه هستند. در کل اگر نمی خواهید برنامه های زیادی بر روی تلویزیون خود داشته باشید، یک حافظه داخلی 8 الی 16 گیکابایتی برای شما کافی است. 

انتقال فایل های مختلف به کارت حافظه و USB وجود دارد اما باید به این نکته دقت کنید که بعضی از برنامه ها را نمی توان به حافظه جانبی منتقل کرد. چنانچه تی وی باکس خود را به قصد نصب برنامه و بازی های مختلف تهیه می کنید، ترجیحاً به سراغ مدل هایی با حافظه ی بالای 32 گیگابایت بروید.

حافظه رم

اگر می خواهید همه چیز درباره اندروید باکس را بندانید، حتماً باید با رم آشنا شوید؛ حافظه کوتاه مدت دستگاه همیشه روی سرعت انجام کار ها تأثیر گذار است. برخی اطلاعات به صورت موقت نیاز به نگه داری دارند و به حافظه داخلی ارسال نمی شوند؛ در این مواقع از حافظه رم برای نگهداری موقت اطلاعات استفاده می شود. هرگاه نیاز به استفاده مجدد از اطلاعات برنامه های باز دستگاه باشد، حافظه رم آن را تحویل بخش مورد نظر می دهد.

قطعاً هرچه تعداد برنامه ها و میزان سنگینی‌شان بیشتر باشد، به حافظه رم بیشتری نیاز است. پس اگر تلویزیون را فقط برای پخش موسیقی، فیلم، سریال و وب گردی می خواهید، یک حافظه رم تا 2 گیگابایت کافی است. اگر هم قصد دارید اکثر برنامه های اندروید باکس را داشته باشید، حتماً از حافظه رم بیشتر از 4 گیگابایت استفاده کنید. در ضمن، برای نمایش فیلم با کیفیت های بالا مانند 4K هم به رم 4 گیگابایت به بالا نیاز دارید.

خرید اندروید باکس

CPU

پردازنده یا CPU اندروید باکس ها در مقایسه با گوشی های هوشمند خیلی ضعیف تر هستند که کاملاً طبیعی است. گوشی های هوشمند برای انجام کار های بسیار بیشتری به نسبت تی وی باکس ها ساخته شده اند، پس قطعاً به قدرت پردازش بیشتری نیاز دارند. سی پی یو در دستگاه های TV BOX تقریباً در حد موبایل های پایین رده و میان رده است. قدرت پردازنده ی این دستگاه ها می تواند بر روی کیفیت تصویر تأثیر گذار باشد.

درگاه های اتصال (PORT)

یکی از قابلیت های جذاب اندروید باکس ها، امکان اتصال ماوس، کیبورد و ریموت کنترل حرکتی است. کسانی که عاشق وبگردی و بازی هستند می دانند که وجود این موارد چقدر لذت استفاده از اندروید باکس را بیشتر می کند. درصورتی می توانید بگویید همه چیز در مورد اندروید باکس را می دانید که با همه ی پورت های آن آشنا باشید.

یک اندروید باکس تمام و کمال دارای پورت های USB، Micro-SD، HDMI، AV، SPDIF و LAN است. تعداد پورت درگاه USB یکی از اولویت های خرید باید باشد؛ همه ی دستگاه های کنترلی مثل ماوس و ریموت کنترل حرکتی، از طریق درگاه USB به دستگاه متصل می شوند. همچنین حافظه های خارجی مثل هارد اکسترنال هم از همین درگاه برای ایجاد ارتباط و انتقال داده ها استفاده می کند.

پورت Micro-SD برای قرار دادن کارت حافظه در نظر گرفته شده است. برای نمایش تصویر، هم از درگاه HDMI و هم پورت AV می توان استفاده کرد. قطعاً تصویری که با HDMI منتقل می شود کیفیت بسیار بالا تری از پورت AV دارد، اما اگر بخواهید با اندروید باکس خود برای چند روزی به جایی بروید که تلویزیونش پورت HDMI ندارد، برای اتصال باید دست به دامان کابل های AV شوید.

پس اگر چنین پورتی روی دستگاه باشد واقعاً خوشحال کننده است اما آنچنان ضروری نیست. از SPDF برای انتقال صدای دیجیتال استفاده شده و پورت LAN هم اینترنت را با کمک سیم به دستگاه می رساند تا سرعت بالا تری داشته باشد.

تی وی باکس بخریم یا تلویزیون اندرویدی؟

شاید پاسخ این سؤال برای هرکس متفاوت باشد. حالا که تقریباً همه چیز درباره اندروید باکس را می دانید، خودتان بهتر می توانید تصمیم بگیرید که خرید یک تی وی باکس کار شما را راه می اندازد یا باید تلویزیون خود را به طور کامل عوض کرده و تلویزیون اندرویدی جدیدی بخرید. در مجموع این دستگاه کوچک تفاوت چندانی با تلویزیون اندرویدی نداشته و نیاز های شما را رفع می کند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

Avatar

لاله فلاح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت